Все, що ви маєте знати про кредити — спецпроект для фінансової грамотності українців

Все, що ви маєте знати про кредити — спецпроект для фінансової грамотності українців
Loader

Кредит онлайн — це дорого? Кредит — це складно? Кредит онлайн це не для вас? Досі боїтеся захмарних відсотків, прострочень та колекторів? Досить вже! Час дізнатися правду.

ТОВ Мілоан при підтримці МФО запустив спецпроект “Все, що ви маєте знати про кредити" для підвищення фінансової грамотності українців. Про що він? Перш за все про кредити, а ще вміння витрачати й накопичувати гроші і планувати бюджет. Тут кожен знайде для себе море корисної інфи, дізнається про те, чого ніколи ще не чув і можливо, погляне на мікропозики трішки з іншого боку. Бо кредити це не такий уже страшний звір!

“Все, що ви маєте знати про кредити" — це не про піар і рекламу, не про те, що онлайн-кредитування — це така класна послуга. “Все, що ви маєте знати про кредити" — це перш за все про турботу. Ми хочемо, щоб ви знали все “від” і “до” про послуги якими користуєтесь. Адже від цього напряму залежить рівень вашого фінансового благополуччя! Простими словами: вистачить вам грошей до наступної зарплати чи ні; вдасться накопичити грошей на відпустку, чи доведеться просидіти все літо вдома; зможете повернути позику вчасно чи зайдете в прострочення.

До речі одна з найголовніших причин прострочення — це незнання правил та умов кредитування.

— А чому незнання?
— Тому що треба читати договір.
— А чому не хочеться читати?
— Бо він такий великий і написаний маленьким шрифтом, а ще там так багато незрозумілих слів.

Саме для того, щоб вам було все зрозуміло, щоб ви правильно користувалися мікропозиками, не допускали прострочень і не отримували дзвінків від колекторів — ТОВ Мілоан запустив свій спецпроект. Заходьте і дізнаєтеся:

  • коли краще взяти кредит на картку, а коли звернутися до банку;
  • чи бувають насправді кредити під 0%;
  • про всі можливі способи погашення кредиту в МФО;
  • про те як керувати особистим і сімейним бюджетом;
  • що робити якщо МФО часто дзвонять і надсилають СМС;
  • як отримати кредит без паспорту.

Шість унікальних розділів з поясненнями та прикладами з життя, веселі зображення, поради та розрахунки. На iknowcredit.com.ua ви знайдете все, що маєте знати про кредити і навіть більше:)

Заходьте, читайте, пізнавайте та кредитуйтеся на здоров’я! З турботою про вас ТОВ Мілоан та партнери.

Автор: Сервіс “Amigo”
29.10.2021
views
1099  переглядів
shares
0