Як вигідно взяти кредит для ФОП в Україні?

Як вигідно взяти кредит для ФОП в Україні?
Loader

Потрібен кредит для запуску чи розвитку бізнесу в Україні? Банки відхиляють ваші заявки? Не проблема! Отримати кредит на картку можна звернувшись в одну з українських мікрофінансових компаній. Це швидко та зручно. Ми вам розповімо, які МФО готові співпрацювати з бізнесом, та на яких умовах можна отримати гроші у борг.

Кредит на рік для підприємців від Аміго

Отримати кредит для запуску власної справи можна в компанії Аміго. Гроші видаються без довідки про доходи, зайвих питань та перевірок. У нас можна взяти будь-яку суму від 3000 до 30 000 гривень терміном від 90 до 360 днів. Відсоткова ставка становить 180% річних за умови своєчасного виконання фінансових зобов'язань.

Погашення довгострокової позики у нашій компанії здійснюється щомісячними платежами. Дізнатись суму до оплати можна, здійснивши вхід в особистий кабінет. Платіж включає частину тіла кредиту та комісію.

Усі умови позики прописуються у кредитному договорі. Щоб клієнти не пропускали дати платежів та не допускали прострочення, Аміго нагадує про погашення у СМС. Здійснити оплату можна онлайн: через особистий кабінет та за номером договору без авторизації на сайті.

Кредитна бізнес-програма від FinX

FinX — це ще одна МФО, яка видає довгострокові кредити та надає фінансову підтримку підприємцям. Звернувшись до компанії, можна за 20 хвилин оформити позику на банківську картку.

Умови кредитування від FinX:

  • ліміт: від 1000 грн до 55556 гривень;
  • термін погашення: від 84 до 30 місяців;
  • вартість позики: від 2209 до 227579 гривень;
  • погашення кредиту: 1 раз на 14 днів, 1 раз на місяць.

З документів для оформлення позики потрібна податкова декларація за останній рік та свідоцтво про реєстрацію ФОП.

Подати заявку та отримати схвалення можна онлайн. Для підписання кредитного договору необхідно відвідати одне з відділень підприємства. В даний час відкрито близько 57 відділень у 37 містах країни.

Умови кредитування кожного позичальника визначаються індивідуально. На сайті компанії є онлайн-чат, в якому можна поставити питання щодо кредитної бізнес-програми.

Кредит від компанії Бізнес Позика

Кредит на купівлю товарів, оплату оренди приміщення, придбання обладнання можна оформити у компанії Бізнес Позика. Умови такі:

  • сума: від 3000 до 150 000 гривень;
  • термін: 8, 16, або 24 тижні;
  • ставка: від 0,00082% до 2,44383%.

Оформити кредит може кожен українець віком від 18 до 75 років. Вартість позики безпосередньо залежить від суми, періоду оплати, загального терміну користування коштами. Комісія за надання кредиту становить 15% від суми.

Подати заявку можна через інтернет, що прискорює процедуру оформлення. Позичальник може сам обрати графік платежів та здійснювати погашення щотижня або кожні два тижні. Рішення приймаються за лічені хвилини. Гроші переказуються на рахунок відразу після підписання договору.

З документів для подання заявки знадобиться лише паспорт та ІПН.

Кредит "Комфорт" для бізнесу від Манівео

Манівео пропонує ФОП оформити швидку позику на термін до 20 тижнів за програмою "Комфорт". Максимальна сума позики – 30 000 гривень. Дисконтна відсоткова ставка становить 0,69% на день, реальна річна відсоткова ставка – від 82,40% до 7721,34%.

Оформити позику можна без застави та поручителів, на прозорих умовах. Довідка про доходи не потрібна. Достатньо мати при собі паспорт, ІПН та картку банку. Рішення щодо заявки приймається протягом 2 хвилин. Сервіс працює 24/7.

Погасити кредит Манівео можна наступними способами:

  • через особистий кабінет;
  • на сайті без входу до облікового запису;
  • через Приват 24;
  • через платіжні онлайн-сервіси, онлайн-банкінг, через чат-бот в Telegram;
  • офлайн: у касах банків, через термінали, у відділеннях ”Нова Пошта”, ”Укрпошта”.

Використовувати довгостроковий кредит для бізнесу можна на будь-які потреби та цілі.

Позики для бізнесу зі знижками від Sloncredit.ua

"Слонкредит" позиціонує себе як сервіс зручного кредитування. Тут можна оформити кредит на суму від 5000 до 100 000 гривень терміном від 3 до 12 місяців. Відсоткова ставка — 100% річних. Відсоток може змінюватись в залежності від умов оформлення позик. Компанія регулярно надає клієнтам знижки: -40% на перший кредит, -60% на повторний.

Для оформлення позики не потрібні документи, що підтверджують реєстрацію бізнесу та доходи. Компанія вимагає тільки паспорт та ІПН.

Погасити позику можна через платіжний термінал, касу банку та через особистий кабінет.

Як бачите, варіантів для оформлення кредитів для бізнесу в Україні багато. Обирайте найвигідніший з них і не відмовляйте собі в реалізації найсміливіших бізнес-ідей.

Автор: Сервіс “Amigo”
06.01.2022
views
1210  переглядів
shares
0