5 способів отримати кредит на велику суму без відмови

5 способів отримати кредит на велику суму без відмови
Loader

Ринок фінансових послуг продовжує швидко розвиватися. Компанії активно борються за нових клієнтів. Банки та мікрофінансові організації (МФО) пропонують різні види позик, щоб залучити інтерес українців до своїх послуг.

Кредит — це певна сума грошей, яку людина бере в борг під відсотки на реалізацію власних потреб. Кредитування здатне забезпечити фінансову безпеку людини у випадках, коли гроші необхідні терміново.

У цій статті ми розповімо про джерела кредитування, а також способи отримання кредиту без відмови.

Де взяти кредит?

Сьогодні є велика кількість інструментів для кредитування фізичних осіб. Усі вони відрізняються безпекою угоди, процентними ставками та максимальною сумою кредитування.

Банки

Великі фінансові організації пропонують споживчі кредити та іпотеку. Споживчий (готівковий) кредит дозволяє отримати від 100 тисяч гривень на тривалий термін. Для цього доведеться пройти співбесіду з кредитним менеджером та певну кількість перевірок банком, а також заповнити цілий перелік документів.

Мікрофінансові організації (МФО)

Ці компанії отримують ліцензію на надання кредитів населенню. Сума кредитування у різних МФО відрізняється: від 10 до 50 тисяч гривень. Відрізнятися можуть термін дії кредитного договору і тривалість пільгового періоду. Отримати позику в такій компанії дуже просто: потрібно зайти на сайт та оформити онлайн-заявку.

Ломбарди

Простий спосіб отримати гроші в борг під заставу власного майна, наприклад, коштовності або побутова техніка. Будьте готові, що в ломбарді вашу заставу оцінюватимуть за мінімальною ціною, а процентні ставки, як правило, в рази перевищують банківські.

Фізичні особи

З розвитком технологій лихварі нікуди не поділися. Сьогодні існують люди, які готові надати позику під відсотки. Оцінити безпеку такого правочину кожен може самостійно. Тут швидше за все у вас нічого не питатимуть, але точно запропонують непідйомні відсотки та комісію.

Донорське кредитування

Деякі ділки заробляють тим, що беруть на своє ім'я кредит для людини за певні комісійні. При використанні такого методу, людина іноді переплачує до 100% від загальної суми позики.
Найбезпечнішими способами кредитування можна з упевненістю назвати банки та мікрофінансові організації. Про них розповімо докладніше.

Кредит у банку

Кредитування - одне з джерел доходу у великих банків. Тому вони зацікавлені у наданні кредитів населенню. При цьому Закон зобов'язує їх проводити низку перевірок, щоб забезпечити платоспроможність позичальника.
Суми споживчого кредитування в банках стартують від 50 тисяч гривень та можуть досягати 1 мільйона.

Для отримання такої позики потрібно мати:

  • бездоганну кредитну історію;
  • офіційний («білий») дохід, що перевищує щомісячні виплати за договором;
  • стабільну трудову історію (банки з настороженістю ставляться до клієнтів, які часто змінюють місце роботи)
    відсутність інших кредитів;
  • реальні документи.

Банки зацікавлені у довгострокових кредитних договорах. Короткострокові позики не приносять бажаних доходів великим фінансовим організаціям, тому намагаються нав'язати суму більшу, ніж потрібна клієнту.

Мікрофінансові організації

МФО пропонують короткострокові споживчі кредити громадянам. Частка відмов у таких організаціях невелика. Деякі компанії пропонують позики тим, хто вже має кредити, що діють, і проблемну кредитну історію. У таких випадках швидше за все вам буде запропоновано менший термін кредитування та суму позики.
Заявку на кредит може надіслати людина віком від 21 до 65 років. Зробити це можна онлайн за допомогою сайту МФО, або через спеціальні кредитні агрегатори, які генерують заявку та розсилають її у різні мікрофінансові організації.

ТОП-10 популярних мікрофінансових організацій:

  • Moneyveo
  • MyCredit
  • Є-гроші
  • CCloan
  • CreditPlus
  • Credition
  • Miloan
  • KF.UA
  • Loany
  • Credit7.

Всі ці компанії пропонують споживчі кредити онлайн без застави та поручителів. Такий спосіб найбільш зручний, коли терміново потрібні гроші в борг. Як правило, існує пільговий період користування кредитними грошима: термін безвідсоткового використання грошей.

Кожен вибирає спосіб отримати гроші у борг, який для нього зручний. Люди позичають у близьких, після чого можуть зіпсуватися відносини з кредитором, звертаються до сумнівних організацій за позикою, або закладають майно у ломбардах.

Ринок споживчих кредитів в Україні продовжує розвиватись. Зручні послуги онлайн-кредитування дозволяють отримати безпечний кредит на лояльних умовах, тому більше немає потреби переплачувати та ризикувати.

Автор: Сервіс “Amigo”
04.02.2022
views
1165  переглядів
shares
3