УКР РУ
УВІЙТИ

Привіт, Аміго! Великий кредит на великі цілі

Привіт від Аміго! Ми знаємо як зробити так, щоб мрії збувалися ще швидше. Великий кредит на великі цілі і для великих можливостей!

Тільки у нас можна за 15 хвилин отримати 30 тисяч гривень на новий велосипед, оплату онлайн-курсів, поїздку за кордон, покупку новенького айфону, ремонт у ванній, шопінг і багато іншого. Заявки приймаються 24/7.

На яких умовах можна отримати кредит?

У Аміго найдоступніші і найвигідніші умови, а ще найбільш лояльне ставлення до клієнтів. Отримати позику онлайн на довгий термін можна навіть без довідки про доходи і з поганою кредитною історією. Для подачі заявки не потрібні поручителі та застава. У компанії подбали про все, щоб клієнтам було максимально просто і зручно користуватися її послугами.

Особливості онлайн-кредитування Аміго:

  • сума: від 3000 до 30 000 гривень;
  • термін: від 60 до 360 днів;
  • ставка: фіксована;
  • погашення: щомісяця за графіком платежів;
  • вік позичальника: від 18 до 65 років;
  • документи: паспорт, ІПН.

У Аміго немає зайвих перевірок, довгих анкет, черг і бюрократичних процедур. Рішення по кредиту приймається миттєво. Гроші переводяться на картку в день звернення і після цього їх відразу ж можна витрачати.

Погашення кредиту Аміго

Кожен клієнт Аміго може взяти гроші в борг на довгий термін і здійснювати погашення один раз на місяць. Чому це зручно?

  1. Можна планувати витрати: ви будете наперед знати дату та суму кожного платежу.
  2. Часткове погашення несуттєво відображається на сімейному бюджеті.
  3. Відсоткова ставка на довгострокові кредити нижча, ніж на короткострокові.
  4. У вас з'явиться можливість поліпшити кредитну історію, здійснюючи платежі вчасно.

Для кожного клієнта окремо складається графік погашення кредиту. Щомісячний платіж включає частину тіла кредиту та відсотки. Здійснювати оплату потрібно в останні сім днів місяця. Щоб позичальник не пропустив дату, Аміго буде надсилати СМС-нагадування.

Переказати гроші можна онлайн з особистого кабінету і без авторизації на сайті. Для оплати можна використовувати картку, на яку надійшла позика або будь-яку іншу банківську картку. Погашення здійснюється без зайвих підтверджень і дзвінків. Відстежувати статус кредиту можна на власній сторінці на сайті Аміго.

Чому Amigo-кредит це вигідно?

Перед тим як подати заявку на кредит, практично у всіх позичальників виникають сумніви:

"А чи варто брати гроші в борг?"

"Може краще звернутися в банк?"

"А раптом я переплачу відсотки?"

"А раптом допущу прострочення і мені нарахують пеню?"

Як з цим впоратися? Просто довіртеся Аміго!

Ми видаємо кредити на чесних і прозорих умовах. Правила видачі позик і вимоги до позичальників детально прописані в кредитному договорі, з яким можна ознайомитися на сайті компанії ще до подачі заявки.

З документів для оформлення кредиту знадобиться тільки паспорт і код. Підтвердження доходів, довідки з роботи не потрібні. Це означає, що отримати кредит на великі цілі від Аміго можуть навіть студенти, пенсіонери, жінки в декреті, фрілансери, підприємці. Імовірність схвалення становить 95%!

Довгострокові кредити в Аміго видаються на вигідних умовах з низькими ставками. Здійснювати погашення можна раз на місяць. Сервіс всім нагадує про наближення дати погашення, щоб ви її не пропустили і не допустили прострочення.

За допомогою довгострокового кредиту можна вирішити багато фінансових проблем. Мета звернення не впливає на рішення по заявці.

Проста процедура оформлення кредиту дозволяє без особливих складнощів отримати і повернути гроші. Це можна зробити швидко і в комфортних умовах. Ми розробили для Аміго легкий і зрозумілий функціонал, щоб кожний позичальник міг швидше і простіше оформити кредит.

Де краще взяти позику в Аміго чи в банку?

Головні вимоги банків при оформленні кредитів — наявність довідки про доходи і позитивної кредитної історії. Однак у наш час далеко не кожен позичальник може їх виконати. Аміго на відміну від банків дає шанси всім позичальникам. Головні вимоги — це чесність та відповідальність.

Для отримання 30 тис. гривень в банку вам доведеться довго стояти в черзі, заповнювати купу паперів, вказувати номери телефонів родичів або колег по роботі. У Аміго нічого цього немає. Про ваш кредит від нас ніхто не дізнається. Отримати першу позику реально за 15 хвилин. Повторна — видається ще швидше, так як система може приймати рішення автоматично.

Беріть кредит на великі цілі, щоб вирішити проблеми з грошима в кілька кліків. У Аміго можливо все! Ми допоможемо знайти вихід з будь-якої ситуації, якою б складною вона не здавалася.

Найпопулярніші

10 факторів, через які вам відмовлять у кредиті

"Вам відмовлено в кредиті. Наступну заявку можна буде надіслати через 6 місяців". Отримували такі ві...
1 297 переглядів

Чому варто вчасно вносити платежі по кредитах?

Що буде, якщо прострочити платіж по кредиту? Що буде, якщо не платити позику? Чому платежі за довгос...
1 294 переглядів

Як правильно розподіляти гроші в особистому бюджеті?

Як правильно розподіляти гроші в особистому бюджеті? Що робити, щоб коштів вистачало на все і щоб мо...
1 227 переглядів
Взяти кредит