УВІЙТИ

Як взяти кредит 30000 грн без довідки про доходи

Для чого потрібна довідка про доходи під час оформлення позики? Це перш за все гарантія платоспроможності клієнта для кредитора. Щоб отримати в кредит 30000 грн без відмови в банку, обов'язково потрібно пред'явити довідку з роботи. Фінустанови, які стверджують, що видають позики без довідок, завжди просять вказувати в анкеті номери телефонів роботодавців для уточнення інформації про клієнтів.

Надати підтвердження доходів в нашій країні можуть далеко не всі. Багато людей працюють неофіційно. Кредити на суму до 30000 грн часто бувають потрібні студентам, жінкам в декреті, тимчасово безробітним особам, українцям, які бажають розпочати власну справу. Як бути в такій ситуації?

В Україні є компанії, які видають позики без довідки про доходи. Це не банки, а спеціальні фінансові організації, що дозволяють отримати кредит за 15 хвилин до 30000 онлайн на картку. Все що потрібно для звернення — мобільний телефон, доступ в інтернет, паспорт та ІПН. Гроші видаються без дзвінків і зайвих перевірок. Місце роботи позичальника, рівень доходів, сімейний стан не мають значення.

У Аміго можна отримати в кредит 25000 грн без застави й без поручителів. Що потрібно для цього зробити? Сформувати заявку на нашому сайті, створити особистий кабінет, підтвердити документи і банківську картку, почекати 10-15 хвилин, поки ми розглянемо запит. Після підписання електронного договору гроші впадуть на ваш рахунок!

Чи видадуть кредит на 30000 грн з поганою кредитною історією?

У житті трапляються різні ситуації. Кредит до 30000 може знадобитися людині з низьким кредитним рейтингом, з простроченням в інших компаніях. Чи є шанси на схвалення у такого позичальника? Так є!

У Amigo можна оформити позику терміново 24/7, що б не сталося. Компанія завжди готова зрозуміти клієнта і надати йому фінансову допомогу. Отримати гроші в борг можна, навіть якщо вам відмовили в банку, якщо у вас є прострочення по кредиту в МФО, якщо ви виплачуєте кредит за телефон або нову машину. Заявка 100% буде розглянута. Шанси на позитивну відповідь дуже великі.

Ви можете взяти кредит на суму до 25000 гривень з поганою кредитною історією на термін від 331 до 360 днів. Своєчасне погашення позики дозволить значно підвищити кредитний рейтинг.

Чи реально отримати кредит 30000 грн студенту?

Студенти — це люди, яким завжди потрібні гроші і яким їх часто не вистачає. Якщо ви вчитеся і маєте можливість виплачувати кредит, можете сміливо подавати заявку на довгостроковий займ в Аміго. Компанія лояльно ставиться до клієнтів і дозволяє отримати гроші на картку навіть студентам. Головне, щоб на момент звернення вам було не менше 18 років і ви об’єктивно оцінювали власні фінансові можливості.

Студент може оформити кредит на будь-які цілі в Аміго:

  • оплату навчання;
  • покупку нового ноутбука або телефону;
  • оренду кімнати або квартири;
  • початок власної справи;
  • подарунок близькій людині;
  • лікування;
  • побутові витрати.

Ми не вимагаємо вказувати номери телефонів родичів при заповненні анкети. Оформлення відбувається максимально комфортно, швидко, безпечно й абсолютно конфіденційно.

Взяти кредит