Що потрібно знати, коли оформлюєш кредит на 50 тисяч?

Що потрібно знати, коли оформлюєш кредит на 50 тисяч?
Loader

"Терміново потрібні гроші. Хочу взяти кредит, тільки не знаю схвалять чи ні". "Ніколи раніше не брав позики. Навіть не знаю з чого почати і куди звернутися ". "Хочу почати свій бізнес. До старту не вистачає 50 тисяч. Де взяти кредит без довідки про доходи?".

Ви теж шукаєте відповіді на ці питання? Ми допоможемо! Ви дізнаєтеся все про процедуру оформлення кредиту на суму до 50 тисяч, про перевірки, які проводять фінустанови, про те, скільки все це займає часу і які документи потрібні для подачі заявки.

Хто може отримати в борг 50 тисяч гривень?

У кого є шанси на схвалення довгострокового кредиту на 50 тис. гривень? Згідно закону, на видачу позики можуть претендувати громадяни України старше 18 років. Далі все залежить від умов кредитної організації.

Банки зазвичай видають кредити тільки працевлаштованим особам з позитивною кредитною історією. Ломбарди для забезпечення боргових зобов'язань вимагають заставу. Кредитні компанії більш лояльно ставляться до позичальників. Щоб отримати кредит, потрібно чесно і без помилок заповнити анкету, підтвердити особистість і верифікувати банківську картку, на яку повинні бути перераховані гроші. Подати заявку на онлайн-позику можуть студенти, пенсіонери, жінки в декреті, підприємці, військовослужбовці, переселенці, офіційно і неофіційно працюючі особи. Рівень схвалення у багатьох організаціях досягає 97%.

Чи реально оформити кредит повністю онлайн?

Якщо ви не любите витрачати час на дорогу, черги, заповнення паперів — оформлення кредиту онлайн стане для вас найбільш оптимальним варіантом. Крім цього є ще багато переваг:

  • заявки на кредит приймаються цілодобово;
  • оформити кредит можна в будь-якому місці, де б ви не знаходилися з комп'ютера або з мобільного телефону;
  • вся процедура займає 15-20 хвилин, при повторному зверненні позику реально отримати ще швидше.

Оформити позику повністю в онлайн режимі на картку банку можна у фінансових компаніях. Що потрібно для цього зробити?

  1. Обрати компанію, зайти на її сайт, вказати суму і термін кредиту на онлайн-калькуляторі.
  2. Заповнити заявку. Вказати особисті дані: ПІБ, e-mail, номер телефону, ІПН. Дати згоду на обробку персональних даних.
  3. Підтвердити особистість. Це можна зробити, сфотографувавшись з відкритим паспортом в руках, а також за допомогою систем BankID і Дія.
  4. Заповнити анкету. Потрібно відповісти на питання про сферу зайнятості, сімейний стан, рівень доходу.
  5. Додати і верифікувати картку. Для цього потрібно вказати номер, термін дії, СVV-код.
  6. Дочекатися рішення компанії. Заявки обробляються автоматичною системою протягом 5 хвилин.
  7. Підписати електронний договір і отримати гроші на картку.

Для оформлення онлайн-позики в кредитній компанії з документів знадобиться тільки паспорт і код.

Як підтвердити особистість при оформленні кредиту?

Ідентифікація особистості — один з ключових етапів оформлення онлайн-кредиту. Якщо ви не пройдете перевірку — у видачі позики буде відмовлено.

Підтвердити особистість можна декількома способами.

Селфі з паспортом в руках

Це стандартний спосіб ідентифікації, який пропонують своїм клієнтам всі мікрофінансові компанії. Щоб підтвердити особистість, потрібно сфотографуватися з паспортом в руках і завантажити фото на сайт. На знімку має бути чітко видно ваше обличчя і розворот першої сторінки документа. Також додатково потрібно буде зробити фото сторінки реєстрації. Якщо на телефоні немає передньої камери, попросіть, щоб фотографію зробив хтось із ваших знайомих.

BankID

Підтвердити особистість можна швидко і просто за допомогою технології BankID. Для цього потрібно, щоб банк, в якому ви обслуговуєтесь був учасником системи. Кредитна компанія запропонує вам авторизуватися на сайті фінустанови, після чого буде виконана ідентифікація. Інформація передається в зашифрованому вигляді і тільки з вашого дозволу від банку, якому ви довіряєте.

Як пройти верифікацію карти при оформленні кредиту?

Верифікація — це процедура, в ході якої позичальник може підтвердити, що картка, на яку він хоче отримати гроші, належить саме йому. Що для цього потрібно?

  1. Вказати реквізити карти у відповідних полях.
  2. Вказати код підтвердження, який прийде в повідомленні.
  3. Під час верифікації на вашому рахунку буде заблокована сума до 1 гривні. Після введення коду гроші розблокуються. Кредитор переконається, що ви маєте доступ до картки.

Сума до 1 гривні обов'язково повинна бути на рахунку. Процедура абсолютно безпечна і конфіденційна. Під час її проведення кредитор не отримує повних реквізитів вашої картки.

Тепер ви знаєте про основні перевірки, які проходять позичальники під час отримання онлайн-кредиту. Як бачите, в цьому немає нічого складного. Якщо ви хочете швидко отримати в борг до 50 тисяч гривень — подавайте заявку через інтернет. Гроші будуть перераховані на картку в день звернення.

Автор: Сервіс “Amigo”
08.10.2021
views
458  переглядів
shares
0