Привіт, Аміго! Великий кредит на великі цілі

Привіт, Аміго! Великий кредит на великі цілі
Loader

Привіт від Аміго! Ми знаємо як зробити так, щоб мрії збувалися ще швидше. Великий кредит на великі цілі і для великих можливостей!

Тільки у нас можна за 15 хвилин отримати 30 тисяч гривень на новий велосипед, оплату онлайн-курсів, поїздку за кордон, покупку новенького айфону, ремонт у ванній, шопінг і багато іншого. Заявки приймаються 24/7.

На яких умовах можна отримати кредит?

У Аміго найдоступніші і найвигідніші умови, а ще найбільш лояльне ставлення до клієнтів. Отримати позику онлайн на довгий термін можна навіть без довідки про доходи і з поганою кредитною історією. Для подачі заявки не потрібні поручителі та застава. У компанії подбали про все, щоб клієнтам було максимально просто і зручно користуватися її послугами.

Особливості онлайн-кредитування Аміго:

  • сума: від 3000 до 30 000 гривень;
  • термін: від 60 до 360 днів;
  • ставка: фіксована;
  • погашення: щомісяця за графіком платежів;
  • вік позичальника: від 18 до 65 років;
  • документи: паспорт, ІПН.

У Аміго немає зайвих перевірок, довгих анкет, черг і бюрократичних процедур. Рішення по кредиту приймається миттєво. Гроші переводяться на картку в день звернення і після цього їх відразу ж можна витрачати.

Погашення кредиту Аміго

Кожен клієнт Аміго може взяти гроші в борг на довгий термін і здійснювати погашення один раз на місяць. Чому це зручно?

  1. Можна планувати витрати: ви будете наперед знати дату та суму кожного платежу.
  2. Часткове погашення несуттєво відображається на сімейному бюджеті.
  3. Відсоткова ставка на довгострокові кредити нижча, ніж на короткострокові.
  4. У вас з'явиться можливість поліпшити кредитну історію, здійснюючи платежі вчасно.

Для кожного клієнта окремо складається графік погашення кредиту. Щомісячний платіж включає частину тіла кредиту та відсотки. Здійснювати оплату потрібно в останні сім днів місяця. Щоб позичальник не пропустив дату, Аміго буде надсилати СМС-нагадування.

Переказати гроші можна онлайн з особистого кабінету і без авторизації на сайті. Для оплати можна використовувати картку, на яку надійшла позика або будь-яку іншу банківську картку. Погашення здійснюється без зайвих підтверджень і дзвінків. Відстежувати статус кредиту можна на власній сторінці на сайті Аміго.

Чому Amigo-кредит це вигідно?

Перед тим як подати заявку на кредит, практично у всіх позичальників виникають сумніви:

"А чи варто брати гроші в борг?"

"Може краще звернутися в банк?"

"А раптом я переплачу відсотки?"

"А раптом допущу прострочення і мені нарахують пеню?"

Як з цим впоратися? Просто довіртеся Аміго!

Ми видаємо кредити на чесних і прозорих умовах. Правила видачі позик і вимоги до позичальників детально прописані в кредитному договорі, з яким можна ознайомитися на сайті компанії ще до подачі заявки.

З документів для оформлення кредиту знадобиться тільки паспорт і код. Підтвердження доходів, довідки з роботи не потрібні. Це означає, що отримати кредит на великі цілі від Аміго можуть навіть студенти, пенсіонери, жінки в декреті, фрілансери, підприємці. Імовірність схвалення становить 95%!

Довгострокові кредити в Аміго видаються на вигідних умовах з низькими ставками. Здійснювати погашення можна раз на місяць. Сервіс всім нагадує про наближення дати погашення, щоб ви її не пропустили і не допустили прострочення.

За допомогою довгострокового кредиту можна вирішити багато фінансових проблем. Мета звернення не впливає на рішення по заявці.

Проста процедура оформлення кредиту дозволяє без особливих складнощів отримати і повернути гроші. Це можна зробити швидко і в комфортних умовах. Ми розробили для Аміго легкий і зрозумілий функціонал, щоб кожний позичальник міг швидше і простіше оформити кредит.

Де краще взяти позику в Аміго чи в банку?

Головні вимоги банків при оформленні кредитів — наявність довідки про доходи і позитивної кредитної історії. Однак у наш час далеко не кожен позичальник може їх виконати. Аміго на відміну від банків дає шанси всім позичальникам. Головні вимоги — це чесність та відповідальність.

Для отримання 30 тис. гривень в банку вам доведеться довго стояти в черзі, заповнювати купу паперів, вказувати номери телефонів родичів або колег по роботі. У Аміго нічого цього немає. Про ваш кредит від нас ніхто не дізнається. Отримати першу позику реально за 15 хвилин. Повторна — видається ще швидше, так як система може приймати рішення автоматично.

Беріть кредит на великі цілі, щоб вирішити проблеми з грошима в кілька кліків. У Аміго можливо все! Ми допоможемо знайти вихід з будь-якої ситуації, якою б складною вона не здавалася.

Автор: Сервіс “Amigo”
01.10.2021
views
425  переглядів
shares
0