Аміго проти українських банків: хто переможе?

Аміго проти українських банків: хто переможе?
Loader

Привіт, це Amigo! Допоможемо швидко вирішити проблеми з грошима, закінчити ремонт на кухні, купити машину і класно провести відпустку. Для кого все це? Для всіх і для вас в тому числі! Якщо вам вже виповнилось 18, ви проживаєте в Україні і маєте українське громадянство — велкам! Великі можливості і довгі кредити чекають на вас!

Для мене кредит асоціюється з банком. Як можна отримати гроші через інтернет?

Часи, коли кредит можна було отримати тільки в банку давно пройшли. Сьогодні без зайвих зусиль можна оформити кредит в онлайн-режимі на будь-яку суму: 10 000, 20 000, 30 000 і навіть 50 000 гривень. Гроші надходять на картку в день звернення. Це реальність!

Що для цього знадобиться?

  • Мобільний телефон (він потрібен для підтвердження реєстрації на сайті, також з його допомогою можна подати заявку на кредит).
  • Пошта (сюди прийде копія електронного кредитного договору).
  • Паспорт та ІПН (це весь пакет документів, який знадобляться для оформлення кредиту).
  • Картка банку (сюди будуть перераховані гроші).

Аміго, як і більшість інших кредитних компаній, не вимагає від позичальників зайвих довідок, поручителів і застави. Паспорту та коду достатньо для оформлення кредиту. Все це для того, щоб вам було легко і комфортно співпрацювати з нами!

Банки практично завжди запитують довідку про доходи при видачі позики. Для фінустанов важливо, щоб їхні клієнти були офіційно працевлаштованими, мали регулярний дохід і позитивну кредитну історію. Часто позичальникам доводиться залучати своїх родичів, колег по роботі, які могли б за них поручитися. Багато банків також видають кредити під заставу.

Що потрібно робити, щоб оформити кредит онлайн? Скільки це займе часу?

У нашій компанії отримати кредит на довгий термін реально за 15-20 хвилин. Подати заявку можна де б ви не знаходилися: на роботі чи вдома, в кафе чи на прогулянці в парку, на вокзалі чи в торговому центрі. Послуги надаються 24/7. Це означає, що в будь-який час, що б не сталося, ви можете зайти на наш сайт і отримати до 30 тисяч на картку. Для цього потрібно виконати кілька простих дій:

  • вибрати суму і термін на калькуляторі;
  • зареєструватися на сайті;
  • підтвердити особистість і заповнити анкету;
  • додати картку і пройти верифікацію;
  • отримати відповідь компанії і підписати кредитний договір;
  • отримати гроші на рахунок.

Таким чином ви можете отримати позику без черг, зайвих перевірок, дзвінків родичів, паперової тяганини, відвідування відділення і т.д. Вам не доведеться довго чекати рішення, адже заявки обробляються автоматичною системою протягом 5 хвилин.

У банках всього цього уникнути не вдасться. Доведеться вистояти чергу, відповісти на купу запитань, надати довідку про доходи, розповісти про мету оформлення позики, дочекатися рішення ... Перевірки можуть зайняти цілий день, тому отримати гроші терміново в даному випадку навряд чи вийде.

Окей, а реально отримати гроші на довгий термін онлайн?

Усім відомо, що банки видають кредити на довгий термін. Погашення здійснюється щомісячно окремими платежами. Позичальник повертає частину тіла кредиту плюс відсотки за користування коштами. Окремо оплачується комісія, страховка, додаткові внески.

— А як щодо кредитів онлайн? Чи можна через інтернет отримати гроші на довгий термін?
— Так, можна — дуже просто!

Amigo пропонує позичальникові самостійно вибрати термін кредитування: від 90 до 360 днів. Погашення здійснюється в останні сім днів місяця. Позичальник також оплачує частину суми і відсотки. Для кожного клієнта складається індивідуальний графік, а щоб ви не пропустили дату погашення, Аміго нагадає про оплату в СМС. Умови кредитування детально прописані в договорі. Прихованих комісій і додаткових платежів немає!

У мене погана кредитна історія. Банки відмовляють у кредиті. Що робити?

Банки не видають кредити боржникам, а ми видаємо! Скільки там вже? 4:1 на користь Аміго?

Якщо у вас зіпсована кредитна історія, є незначні прострочення в інших компаніях, активна позика в банку — ви можете отримати гроші онлайн від Аміго.

Рівень схвалення досягає 95%. Для нас головне — це відповідальність позичальників: щоб вони були чесні з нами і об'єктивно оцінювали свої фінансові можливості.

Отже, оформлення без довідки про доходи, доступ до послуг 24/7, можливість отримати гроші з поганою КІ... Здається, Аміго переміг! Швидше до нас за довгостроковими позиками!

Доречі, для постійних клієнтів регулярно проводяться акції і надаються знижки! Тож слідкуйте за новинами та підписуйтесь на смс сповіщення, щоб не пропустити нові розіграші та промокоди!

Автор: Сервіс “Amigo”
15.10.2021
views
426  переглядів
shares
0